Energetisch Therapeut

Als Energetisch Therapeut bezit ik de mogelijkheid om mijn eigen fijngevoeligheid af te stemmen op een cliënt.

Hierdoor kan ik klachten signaleren om vervolgens samen op zoek te gaan naar de oorsprong hiervan.

Dit doe ik door middel van het zogenaamde psychometreren. Door me volledig op de cliënt te concentreren krijg ik informatie door. Mijn fijngevoeligheid ligt vooral op het vlak van voelen, zien en innerlijk weten. Ik voel de klachten en krijg vaak beelden door die te maken hebben met de oorsprong van de klacht.

Mijn behandelingen zijn gericht op het (samen) ontdekken van die oorsprong. Waar komt de klacht vandaan? Wat wil de klacht zeggen? Blokkades zijn vaak redenen voor (pijn)klachten. Via mijn behandelmethodes kijken we samen naar deze blokkades. Om zo te ontdekken of ze opgeheven mogen worden. Door te kijken naar de oorsprong kun je inzichten krijgen in je eigen patronen. Je zo bewust worden van je eigen zelfgenezend vermogen. Op deze manier wordt dus niet alléén de pijn bestreden.

Mensen begeleiden in het ervaren van hun eigen zelfgenezende kracht zie ik als een hoofdtaak van mij als Energetisch Therapeut. Magnetiseren, psychometreren en gesprekken zijn hierbij ondersteunende methodes.