Over Ine Vullinghs

Met mijn gave en fijngevoeligheid, begeleid ik anderen, op een liefdevolle manier, in hun zelfgenezend, bewustwordingsproces.

In juli 1962 ben ik in het Limburgse Sevenum geboren als jongste dochter in een dierenartsengezin. Als kind bleek dat ik heel gevoelig was. Ik had veel klachten waar niets aan te doen viel. Later bleek dat ik energieën van anderen overnam en dit als kind blijkbaar ook heb gedaan.

Na het behalen van mijn diploma als Maatschappelijk Werkende in 1984 ben ik getrouwd en in 1994 werd onze tweeling geboren. Vanaf dat moment werd het voor mij steeds duidelijker dat ik energieën overneem. Regelmatig had ik een lichamelijke klacht die dan achteraf van een van de kinderen bleek te zijn.

In 1996 ben ik daarom begonnen met de opleiding tot Energetisch Therapeut aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland. Vooral om inzicht te krijgen in mezelf en mijn klachten. Voor een toch wel nuchter maar ook gevoelig persoon een openbaring!

In 1999 ben ik gestart met mijn eigen praktijk INIGO. Daarnaast ben ik curussen gaan volgen zoals werken met bloesemremedies, celzouten, massages en olieën. In 2001 ben ik een opleiding tot Kunstzinnig Creatief Therapeut gaan volgen en deze heb ik in 2005 met succes afgerond. Cursussen en opleidingen die me steeds meer inzichten gaven in mijzelf. Door het werken aan mijzelf heb ik geleerd ook anderen te mogen en kunnen helpen en begeleiden.

In 2003 ben ik naast het werken in mijn praktijk als leidinggevende in de Thuiszorg gaan werken. Een mooie combinatie van werken in mijn praktijk en toch ook midden in de maatschappij staan. Na 5 jaar met plezier in de Thuiszorg gewerkt te hebben werd mij heel duidelijk dat de taken die bij een leidinggevende horen in mijn beleving steeds verder van het begeleiden van het individu af kwamen te staan. Juist dáár ligt mijn kracht, kwaliteit en voorkeur.

Weer een bewustwordingsproces in mezelf. Een bewustwordingsproces waarin ik ook tegen een burn-out ben aangelopen! Dat alles heeft er toe geleid dat april 2008 hét moment bleek te zijn om weer alle aandacht en tijd te besteden aan dat waar mijn hart ligt: werken met en voor mensen in mijn praktijk Inigo.